måndag 5 mars 2012

Bara för att internet inte har fungerat ikväll när jag behövde det. Aja. Gjorde det här istället.

1. Hur gammal är du om 5 år? 23
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Kyliegh
3. Hur lång är du? 5 feet 8 inches
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Rebound 
5. Vem ringde du senast?  Jenny
6. Vem ringde dig senast? pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Kati will be there to pick you up so look for her car”
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  prata i telefonen, när man faktiskt får höra den andra personens röst
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?  Both couples of them are married
10. När såg du senast din mamma? På skype den 17 september, i verkligeheten den 20 augusti. Oj vänta vad länge sedan det var… tiden går för fort här
11. Vilken ögonfärg har du?  Blååååa ögon
12. När vaknade du idag?  8.27
13. Vilken är din favoritjulsång?  Sankta lucia
14. Vilken är din favoritplats?  Min fönsterkarm
15. Vilken plats föredrar du minst?  Restaurang toaletter
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  På ett universitet någonstans
17. Vad skrämde dig om natten som barn?  Tanken på att det kanske kunde komma någon och krypa in genom fönstret
18. Vad fick dig verkligen att skratta sist?  Under musikal träningen häromdagen när vi tränade på vargscenerna och tallriksdansen till Be Our Guest, och tittade på huvudpersonerna när de övade
19. Hur stor är din säng?  Nästan så jag kan ligga tvärs över
20. Har du stationär eller bärbar dator?  Bärbar, en röd.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  Varför behöver någon annan än jag och min framtida man veta svaret på den här frågan?
22. Hur många kuddar har du i din säng?  Dos två kaksi two duo
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Vilka städer har du bott i? Har bott i en stad, och så på landet utanför en stad, men tänker inte sätta namnet på de städerna på internet för jag vill behålla lite privatinformation.
25. Föredrar du strumpor eller barfota?  Barfota, eller strumpor. Beror på årstiden. Tycker inte om fötter, så föredrar att ha mina i strumpor, men på sommaren blir strumporna värre än fötterna. Och det är väldigt mysigt att gå barfota.
26. Är du social?  Skulle vilja säga det ja
27. Vilken är din favoritglass? Regnbågsglass och vanlijglass med nougatsås
28. Vilken är din favoritefterrätt?  choklaspudding
29. Tycker du om kinamat? Ja. Vad för sorts fråga är det här? Kinamat är inte bara en sorts mat, det är precis som Sverigemat, man tycker om vissa saker med inte andra. Eller Thailandmat. USAmat. Mexikomat. Spanienmat. Italienmat. Frankrikemat. Egyptenmat. Ni fattar.
30. Tycker du om kaffe?  Usch fy nej det har koffein i sig. Jag tycker man ska sova sig pigg och inte behöva hjälpa det på traven genom fejk-pigg medel.
31. Vad dricker du till frukost? Mjök. Vad dricker du till lunch? Mjölk. Vad dricker du till middag? Mjölk. Vad är din favoritdryck? Mjölk.
32. Sover du på någon särskild sida?  Somnar på vänster, vaknar på höger (numera, i Sverige är det tvärtom. Jag tycker inte om att somna mot fönstret (då ser jag ju om någon kommer in genom det), men vänder mig mot ljuset framåt morgonen för att få det älskade solljuset. Eller nåt)
33. Kan du spela poker? Jag lärde mig någon gång men har glömt hur. Om någon lärde mig igen skulle jag nog komma ihåg, minns något om att man får byta tre gånger och ska gissa hur bra kort man har i jämförelse till de andra. Högsta stegen i spader är bäst.
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja. Saknar att ha katterna i famnen i soffan och i sängen på natten, saknar att mysa med dem. De är så gosiga.
35. Är du en beroendemänniska? Vem är inte det? Jag är beroende av att ha familj och vänner runt mig, att få ge kärlek till folk, att dricka mjölk (det är min favoritdryck, jag lovar). Av att sova och äta mat (annars skulle jag dö) och att andas luft.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?  Min kusin!
37. Vill du ha barn? 4-5, och ska döpa två av flickorna till Gates och Grace och en pojke till Ruben.
38. Kan du några andra språk än svenska?  Kan ju inte ens svenska helt längre, så egentligen borde jag ju försöka lära mig mitt eget modersmål flytande innan jag försöker mig på nästa…
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller basängen?  Havet… om det inte finns undervattenströmmar som jag dra ut mig till havs för all eternity. För många kissar i basängen.
41. Vad spenderar du mest pengar på? flygbilljetter
42. Äger du dyrbara smycken? Mina favoritsmycken är mitt Pandoraarmband, mitt lilla stjärnhalsband jag aldrig tar av och ett snörarmband med knappar på. De är alla dyrbara och värdefulla för mig, för om jag tappade dem skulle jag inte kunna få tillbaka dem.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?  Ser knappt på tv, men har alltid tyck det är kul att se Fångarna på Fortet
44. Kan du rulla med tungan?  Jag lärde mig!
45. Vem är den roligaste människan du känner?  Oj. Den här är svår. Jag känner många roliga människor, som alla är roliga på olika sätt... Vill inte börja nämna folk med chansen att glömma någon, så – ingen nämnd ingen glömd
46. Sover du med gosedjur?  Japp. Tills jag gifter mig och sover med min man tänker jag inte sluta för det är så ensamt där i sängen.
47. Vad har du för ringsignal?  Avril Lavrings Alice I Underlandet väcker mig varje morgon, för den har några toner i början där ingen sjunger men de väcker mig utan att jag blir irriterad på musiken. Det är convenient måste jag säga, mycket praktiskt.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?  Ja, som jag tänker ge till mina barn. Och jag tänker spara mina ”00-talet” kläder för att mina barn ska kunna använda dem i 20- 30-talet såsom jag önskar att min mamma och min mormor hade sparat sina 50tals och 80tals kläder till mig.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min dator. Den är ju röd.
50. Flirtar du mycket? Nej. Jag är inte redo för ett förhållande och tror inte på flirtande i generellt.
51. Vilken var den senaste boken du läste?  Arn Tempelriddaren
52. Läser du någon dagstidning?  Japp, hur skulle jag annars få nyheter? Internet? Tycker inte om internet för nyheter. TVn? Har inte tid att se på TV.
53. Prenumererar du på någon tidning?  The Time, snart.
54. Dansar du i bilen?  Öm… Nej? Jag sitter still för att bilen inte ska vingla och fara åt fel håll.
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? En counrty station jag inte vet namnet eller frekvensen på.
 56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ”letter stickers”
57. När var du senast i kyrkan? Tidigare idag
58. Är du lycklig? Ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar