måndag 28 november 2011

Ha en trevlig natt, bokstavligen

Sverige 01.21 (måndag), Ohio 19.21

Thanksgiving. Vi var hos Chucks föräldrar med hans syskon och syskonbarn och åt mat och spelade spel och pratade och skrev önskelistor. Kalkon, potatismos och sås. Sen gjorde vi samma sak igår igen, men här hemma, med Jennys sida av släkten. Kalkon, potatismos och sås. Låter kanske tjatigt (hade det till lunch idag också), men det var det verkligen inte för det var gott. G O T T med stora bokstäver och mellanrum.

Och i fredags var det Black Friday här - alla affärer hade rea och jag fick nästan alla mina julklappar köpta. Kl tio i torsdags natt åkte jag och Rachel till en kompis, låg i kompisens soffa och slötittade på Michel Jacksons This Is It till 12 och då åkte vi in till ett köpcentrum en timme bort och var ute och shoppade till halv 8, då vi kom hem igen. Sov till halv ett, och shoppade till halv 8-8 på kvällen igen. På natten hälsade folk "ha en trevlig natt" (bokstavligen ja), sedan såg vi solen gå upp och folk började säga "ha en trevlig dag", och på slutet såg vi solen gå ner igen och folk sa "ha en trevlig natt" igen. Ett dygn av shopping, ganska precis. Var relativt trött på fredagskvällen, haha, men jag skulle så göra om det, det var kul!
   Det var så mycket folk ute. Folk stod i kö flera timmar (vi gjorde det nästan men åkte till en annan stad istället, tack och lov :) ), alla var galna i hundsängar som var på rea, vissa klädde upp sig som en vanlig dag, vissa gick i pyjamas, och det var galet under vissa stunder. Såg det som tur var inte, men på ett Walmart var de tvunga att släcka ner elektriciteten för människorna bråkade och 10 blev pepparspejade och en blev överkörd till och med på en annan affär. I staden vi var först, som vi lämnade, där gick vi inte till Walmart men det var en skjutning där under morgonen (vi kunde ha varit där, läskigt.).

Idag har vi bara sovit, i princip. Tittade på en timme av Skönheten och Odjuret, ska se färdigt den ikväll eller så, och nu ska vi gå och ta fram juldekorationerna.

Gobble Gobble, som kalkonen säger~

2 kommentarer:

  1. Hej gumman,
    vad roligt det är att läsa vad du skriver. Helkul verkligen med ett helt dygns shopping!! Inget vi gör hemma direkt. Olika klädval på folk också, måste ha sett ganska lustigt ut. Läskigt med skjutningen, tur att ni inte var där!
    Ha det så bra, kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hej Louise.
    Drabbad av shopingfeber. Dynet runt! Usch vad jobbigt men kul
    Pappa

    SvaraRadera